sjamanistische healing

Dit is een éénmalige healing die 3 tot 4 uur duurt  Bij minder ernstige klachten kan worden volstaan met een healing van ongeveer 1 uur.

Blokkades veroorzaken fysieke en mentale klachten zoals hyperventilatie, rugpijn, maagpijn, nervositeit, angst etc. Als ik de aura openmaak kan ik de blokkades zien, meestal in de vorm van een metafoor. Zo was er eens een vrouw met een viool in haar keelchakra. Een viool is een prachtig instrument, maar deze was gebroken. Iemand had haar zo diep gekwetst dat zij niet meer voor zichzelf op kon komen. Een man had een kooi om zijn hart, hij kon niet meer bij zijn gevoel komen. Je kunt ook jezelf een blokkade bezorgen. Als je een heel negatief zelfbeeld hebt, kan dat een blokkade worden. Als de blokkades benoemd zijn is het belangrijk om er achter te komen, wanneer ze daar gekomen zijn en van wie ze afkomstig zijn. Als ik doorkrijg dat een blokkade in 2000 gekomen is en door een man gestuurd is, moet de cliënt bedenken met hoeveel mannen hij/zij in 2000 een conflict had. Is het er maar één, dan is het duidelijk. Zijn het er twee dan zet ik ze op een weegschaal en kijk welke kant de doorslag geeft. Zijn het er meer dan komen ze op een grafiek en kijk ik wie naar boven schiet. We komen er altijd achter wie het was. De cliënt weet dan wel waarom. De sjamanistische healing kan beginnen, de blokkades moeten eruit. Met de energie van mijn krachtdieren worden ze verwijderd. Vervolgens komt er helende energie van drieërlei soort.

Als de blokkades aan de voorkant er uit zijn, maak ik de verbindingen om de beurt los van de chakra's. De onderste drie zijn verbonden met de aarde en de bovenste vier met de hemel. Die verbindingen zijn altijd vervuild. Daar zitten de tranen, frustraties, angsten, onmacht etc. De blokkades in de verbinding van het aardechakra zie ik als stenen, stukken rots, aarde. Met behulp van goddelijk blauw water wordt de verbinding schoongespoeld. Alles wat ik zie moet de cliënt loslaten. Als de verbinding schoon is begint het wonderbaarlijke. De cliënt ervaart dat de energie nu beter in dat chakra stroomt. De meeste mensen voelen het, een enkeling is zo visueel dat hij het kan zien met zijn derde oog. Op een keer was er een man die alles hoorde. Hij was zeer auditief. Als alle verbindingen aan de voorkant schoon zijn, keert de cliënt zich om. Soms zijn er op de rug buizen geplaatst. Iemand kan door zo'n buis energie aftappen of zijn ellende naar de cliënt toe sturen. Een buis op de rug moet altijd weg. De buis kan afkomstig zijn van iemand die overleden is of van iemand die nog leeft.

Aan de achterkant zijn minder verbindingen, want er is maar één aarde- verbinding en één verbinding met de hemel. Als alles schoon is sluit ik de aura en geef ik de cliënt twee methodes om zichzelf te beschermen, zodat er geen nieuwe blokkades meer zullen ontstaan.

Als de blokkades eruit zijn en de cliënt zit in zijn dubbele bescherming, kijk ik even of er een entiteit aanwezig is, een dolende ziel.  Wanneer dat het geval is, staat hij buiten.  Mijn huis is uitstekend beschermd.  Daar kunnen ze niet in.

Lees onder het kopje entiteiten.

Met behulp van een sjamanistisch ritueel breng ik de entiteit naar het Licht. De cliënt en de entiteit zijn hierdoor beiden geholpen.

Twee dagen voel je je moe.  Doe rustig aan.  Ga je niet fysiek inspannen.  Je hebt een spirituele operatie gehad.  Heet de nieuwe energieën welkom.  Daarna knap je op en voel je je elke dag beter.

Na een paar weken stuur je me een mailtje hoe het ermee is.  Heb je nog vragen, dan kun je die altijd mailen.  Ik ben telefonisch moeilijk te bereiken.